Kako danas planirate potrošiti 6KM?

Kako danas planirate potrošiti 6KM?

Sponzorski tekst

Tri espresso kafe ili ekspresno renoviran stan? Tri sata parkinga ili vlastita garaža? Tri kugle sladoleda ili tri ispunjene želje? 

Uz kredite koje Raiffeisen banka nudi u okviru svoje aktuelne kampanje “Kako danas planirate potrošiti 6 KM?” za samo 6 KM dnevno možete ostvariti svoje želje i potrebe. Uz keš kredit, u okviru ponude dostupan je i kredit za refinansiranje postojećih zaduženja u drugim bankama.

Uz 6 KM dnevno i rok otplate 6 godina, dostupan Vam je iznos kredita od 10.000 KM, a više informacija možete pronaći na https://raiffeisenbank.ba/landing-page/nenamjenski-krediti/.  Dodatno, ukoliko aplicirate online, pogodnost predstavlja i 0% naknada za obradu kredita. 

Svoje finansije možete planirati dugoročno, bez razmišljanja da li će se rata promijeniti u toku otplate kredita, obzirom da je kamatna stopa fiksna tokom cijelog perioda otplate. 

Maksimalni iznos kredita u okviru ove ponude je do 50.000 KM, s rokom otplate do 10 godina, uz fiksnu kamatnu stopu.
Akcijska ponuda vrijedi do 15.05.2017. godine, a sve dodatne informacije možete dobiti u najbližoj poslovnici ili na web stranici Raiffeisen banke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije