Kako je protekao prvi Lavovski turnir u malom fudbalu

Nastupili i ženski timovi

Kako je protekao prvi Lavovski turnir u malom fudbalu

Sponzorski tekst

U prvom Lavovskom turniniru u malom fudbalu odigranom u Bijeljini igrali su i navijali i muškarci i žene.

Dva tima u ženskom sastavu: ŽFK Radnik i ŽFK Sloga, i još 14 timova sa područja RS: FK Bratstvo, FK Priboj, FK Omladinac, FK Brodac, FK Borac, FK Obarska, FK Novo Doba, FK Balatun, Mineral Ukrina, Trebava Osječani, FK Sloga Dugo Polje, Torpedo, Ratar, Rudo takmičilo se za pobjedu i nagradu od 15. 000 KM. Lavovsku pobjedu odnio je Torpedo, a drugoplasirani FK Priboj osvojio je 5. 000 KM.

S velikom radošću već sada mnogi očekuju narednu godinu i novi turnir, a kakvi su utisci učesnika sa ovogodišnjeg takmičenja pogledajte u videu:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti