Kantić: Pobjeda za uspješan kraj regularnog dijela prvenstva

Odbojkašica Slobode za SportSport.ba

Kantić: Pobjeda za uspješan kraj regularnog dijela prvenstva

E. Dindić

U okviru 18.kola Premijer lige za odbojkašice Bosne i Hercegovine u Mejdanu se sastaju domaća ekipa Slobode i ekipa Goražda.

Odbojkašice Slobode obezbjedile su učešće u play offu, dok gošće iz Goražda vode veliku borbu za opstanak i još uvijek se nadaju da će i iduće godine igrati u najvećem rangu bh.odbojke. 

Jedan od važnih kotačića u igri domaće ekipe je svakako Berina Kantić koja je za portal SportSport.ba najavila sutrašnji duel.

"Mi nemamo druge opcije nego da idemo na pobjedu. Stanje na tabeli govori da smo apsolutni favoriti, i to moramo opravdati na parketu. Želimo završiti regularni dio sezone, sa pobjedom što bi nam svakako dalo podstrek više za ono što nas očekuje u nastavku sezone. Zdravstveni bilten ekipe je zadovoljavajući, a ono što je najvažnije povreda nema, što atmosferu u svlačionici čini još boljom. Prije par sedmica intenzitet treninga je pojačan, jer želimo se što bolje pripremiti za završnicu Kupa Bosne i Hercegovine, kao i početak play offa", zaključila je Kantić.

Utakmica između OK Sloboda i OK Goražde na rasporedu je sutra sa početkom od 16:00h. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi