Katastrofalni Cleveland
Flacco nije bio raspoložen za igru

Monday Night Football

Katastrofalni Cleveland

Baltimore je slavio u Clevelandu sa 16:0. Ravensima je ovo peta pobjeda, dok je Clevelandu osmi poraz. Iako nisu briljirali igrači Baltimorea su uspjeli slaviti pobjedu i ostati u utrci za plasman u doigravanje.

Bila je ovo po mnogima najslabija utakmica u NFL-u ove sezone. Prvo poluvrijeme je završilo 0:0. Onda je uslijedila odlična igra Ravensa koji svih osamnaest poena postižu u trećem periodu igre.

Ray Rice je položio touchdown, a Steven Hauschka pretvorio u vodstvo Baltimorea 7:0, a samo sedamnaest sekundi kasnije Dawan Landra krade loptu i polaže za 13:0. Dodatni udarac Pata je izblokiran, a konačnih 16:0 postiže Hauschka sedam i pol minuta prije kraja treće četvrtine golom sa 44 yarde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije