Kecman: Banjica je odlična provjera za nas

Vaterpolista Banja Luke o pripremama

Kecman: Banjica je odlična provjera za nas

D. Vejo

Kao što je pisano tokom proteklih dana, u grad na Vrbasu stigao je drugi tim Partizana, tačnije VK Banjica iz Beograda kako bi u sklopu priprema za novu sezonu, svoju formu testirali i tempirali upravo protiv ekipe koju predvodi Slobodan Grahovac.

Do sada, ova dva tima su na Gradskom olimpijskom bazenu u Banjaluci odigrali dva meča, a u oba navrata uspješniji su bili gosti iz Srbije. Iako je rezultat u drugom planu, o pripremama za novu sezonu pričao je jedan od aktera banjalučkog tima.

"VK Banjica odlična je provjera za nas. Drago mi je što su gosti u našem gradu i klubu. Sparing mečevi dobro dođu kako bi se uigrali i mi ali i oni", rekao je za SportSport.ba vaterpolista Banja Luke, Milan Kecman.

Prvenstvo počinje 12. novembra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi