Kecman: Bečej ima dobru ekipu, ali nisu bili bolji od nas

Vaterpolista Banja Luke nakon poraza

Kecman: Bečej ima dobru ekipu, ali nisu bili bolji od nas

D. Vejo

Vaterpolisti Banja Luke poraženi su u drugom kolu Prve B lige Srbije na gostovanju od Bečeja rezultatom 9:7.

Iako se meč prelomio nekoliko trenutaka prije kraja, izabranici Slobodana Grahovca nisu bili zadovoljni arbitražom na ovoj utakmici. Kako kažu, moglo je to biti bolje.

"U zadnjim minutama utakmice, sudije su dosudile dva peterca za domaćina, a oni su to znalački realizovali. Smatram da to nije trebalo da se sudi, jer nije bilo povoda. Bečej ima odličnu ekipu koja cilja na play-off, ali nisu bili bolji od nas. Poništili su mi čist gol, zbog navodnih dva metra, a u vaterpolu za sidraša to ne postoji", rekao je za SportSport.ba vaterpolista Banja Luke, Milan Kecman.

U narednom kolu, Banja Luka će na svom bazenu dočekati ekipu Proletera.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi