Kecman: Trijumf je ono što nas zanima

Vaterpolista Banja Luke pred meč sa Poletom

Kecman: Trijumf je ono što nas zanima

D. Vejo

Vaterpolisti Banja Luke će ovog vikenda u okviru prvog kola Prve B lige Srbije na svom bazenu dočekati ekipu Poleta iz Sombora.

Izabranici Slobodana Grahovca dobro su odigrali debitanstsku sezonu, te uvjerili čelnike VSS da zaslužuju mjesto u Prvoj B ligi Srbije. Svoja očekivanja od prvog kola, kazao je jedan od grača banjalučke ekipe.

"Trijumf je ono što nas zanima. Polet je novajlija u ligi, s toga ćemo dati sve da prvenstvo počnemo pobjedom. Dužni smo to našoj publici", kazao je za SportSport.ba vaterpolista Banja Luke, Milan Kecman.

Utakmica ova dva tima zakazana je za subotu od 18 sati na GOB-u.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi