Kecman: Valis je bio mnog bolji tim od nas

Meč 11. kola Prve B vaterpolo lige Srbije

Kecman: Valis je bio mnog bolji tim od nas

D. Vejo

U okviru 11. kola Prve B lige Srbije, vaterpolisti banjaluke poraženi su na gostovanju kod ekipe Valis 93, rezultatom 17:5, po četvrtinama 3:2, 5:1, 4:0 i 5:2. 

Pod balonom u Petnici, gostovao je VK Banja Luka. Prva četvrtina utakmice protekla u znaku oprezne igre i odmjeravanja snaga između protivnika. Početkom drugog perioda, kao da je plivala jedna ekipa u bazenu. Sa pet pogodaka u mreži banjalučana, Valjevci odlaze na odmor rasterećeni. 

Drugo poluvrijeme donijelo je isti prizor kao i kod druge četvrtine. Domaćin je prebacio u veću brzinu i tako stekao rezultatski nedostižnu prednost nad gostujućom ekipom. Pobjednik je bio poznat, samo se čekalo na konačan ishod. Posljednja dionica meča, ponovo pripada timu iz Valjeva. Visok presing urodio je plodom, te je sa pet pogodaka u mreži ekipe iz Banja Luke, stavljena tačka na meč.

"Dobro smo otvorili utakmicu, krenuli fino igrati, ali su nas na kraju druge četvrtine slomili i uzeli stvar u svoje ruke. Probali smo se vratiti u drugom poluvremenu, ali nismo uspjeli, ekipa Valisa bila je mnogo srpemnija od nas", rekao je za SportSport.ba centar banjalučana, Milan Kecman. 

Novom pobjedom, VK Valis 93 ponovo je pokazao dominaciju i ostao je prvoplasirana ekipa na tabeli. Najefikasniji u domaćem timu bio je Janošević koji je postigao pet pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi