Kenan Karavdić osvojio Pan nagradno ljetovanje

Nagradna igra

Kenan Karavdić osvojio Pan nagradno ljetovanje

Sponzorski tekst

U okviru ljetne SMS Pan nagradne igre, danas je izvučen kod koji je donio sreću Kenanu Karavdiću iz Visokog i omogućio mu sedmodnevno putovanje na more za dvije osobe! 

Izvučeni su i dobitnici dnevnih nagrada u sklopu nagradne igre „Dočekaj ljeto uz Pan“. Mirsad Piskić, Adi Subašić, Mirzet Šavić, Nermina Krdžalić i Edin Musić su osvojili Pan peškire za plažu, a Edina Beganović, Semin Mušinbegović, Elvir Tipo, Božo Uglješić i Damir Mušanović su osvojili pakete Pan piva. Dobitnicima će nagrade biti dostavljene na kućnu adresu

Osvježavajte se uz Pan i igrajte i dalje, jer još mnogo sjajnih nagrada čeka na vas! Pronađite kod sa unutrašnje strane čepa Pan piva (Pan Lager, Pan Zlatni ili Pan Radler Limun) i pošaljite SMS-om na broj 091 210 114. 

Pan nagrađuje svaki dan i svake sedmice, a za kraj, onome koji bude imao najviše sreće, poklanja Golf 7. U finalno izvlačenje ulaze svi kodovi koji stignu do 15. juna, do kada traje nagradna igra. Zato, vrijedi igrati!

Pratite nas na Pan BiH facebook stranici 

https://www.facebook.com/PanBiH?fref=ts&ref=br_tf  .

Dočekajte ljeto uz Pan!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.