Kladionice ponižavaju Cro Copa

Pred duel s Lawalom

Kladionice ponižavaju Cro Copa

M. Šljivak

Jedan od najboljih boraca svih vremena Mirko Filipović sutra će se na Rizinovom Grand Prixu  u Japanu suočiti s američkim borcem Muhammedom Lawalom.

Mirko u ovaj meč ulazi sa 42 godine, dok je aktuelni šampion turnira Lawal sedam godina mlađi.

Čini se kako su naslov kojeg drži, ali i godine na leđima Filipovića utjecali i na kladionice, pa je Lawal apsolutni favorit protiv Cro Copa.

Tako se kvota na Mirka u ovom meču krće oko 2.50, dok se na Lawala i ne isplati ulagati novac, jer je kvota na njegovu pobjedu svega 1.40.

Kladionice su tako podcijenile legendarnog borca, koji će se protiv nezgodnog Amerikanca boriti sutra od 7 sati po našem vremenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi