Kladionice prednost daju bivšoj prvakinji

UFC 207

Kladionice prednost daju bivšoj prvakinji

Teme:

Do početka UFC-a 207 ostalo je nešto više od dvije sedmice, a najpoznatije svjetske kladionice uveliko su izbacile ponudu za spektakularni event.

U glavnoj borbi večeri gledaćemo okršaj bivše i trenutne prvakinje bantam kategorije, Ronde Rousey i Amande Nunes.

Kladionica William Hill ulogu favorita u ovom meču dala je Rondi, a koeficijent na njenu pobjedu iznosi 1.57. Koeficijent na trijumf Brazilke je 2.37.

Prvak u kategoriji do 61 kg, Dominick Cruz, sa kvotom 1.44 favorit je protiv izazivača Codya Garbrandta (2.75), baš kao i Cain Velasquez (1.44) protiv Fabrícija Werduma (2.75).

Na programu će se naći još osam borbi, između ostalih okršaj T.J. Dillashawa i Johna Linekera te Johnya Hendricksa i Neila Magnya.

UFC 207 na rasporedu je 30. decembra u lasvegaškoj T-Mobile Areni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije