Kladionice vjeruju McGregoru

UFC 205

Kladionice vjeruju McGregoru

Do početka UFC-a 205 ostalo je još mjesec i po dana, a najpoznatije svjetske kladionice već su izbacile ponudu za duele ovog eventa.

Veliki spektakl predvodiće borba između prvaka u lakoj i perolakoj kategoriji, Eddieja Alvareza i Conora McGegora.

Kladionica William Hill ulogu favorita dala je irskom borcu i koeficijent na njegovu pobjedu iznosi 1.57, dok je kvota na Alvareza 2.37.

Koeficijent 1.57 nudi se i na pobjede Chrisa Weidmana i Donalda Cerronea u duelima sa Yoelom Romerom i Kelvinom Gastelumom.

Prema William Hillu, nešto veći favorit je Stephen Thompson (1.50) u okršaju sa prvakom velter kategorije Tyronom Woodleyem (2.60).

Na UFC-u 205 naće se još dosta zanimljivih borbi, a svakako da treba spomenuti mečeve između Joanne Jedrzejczyk i Karoline Kowalkiewicz, te Khabiba Nurmagomedova i Michaela Johnsona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi