Kljajić: Favoriti smo, tako ćemo se i postaviti

Odbojkaš Borca pred susret sa Gradinom

Kljajić: Favoriti smo, tako ćemo se i postaviti

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca sutra će u dvorani "Borik" dočekati ekipu Gradina-Herceg u okviru šestog kola Premijer lige BiH.

Pred ovaj meč, svoja očekivanja kazao je jedan od najboljih igrača Miše Marjanovića.

"Oni su iskusna ekipa, prošlo kolo su iznenadili Radnik u Bijeljini pa se nadaju da bi u Banjaluci mogli stići do bodova. Ali na utakmicama kod kuće mi igramo u punom sastavu, te smo u ovoj utakmici favoriti na papiru kako igrački tako i kvalitetom igre. Ako pristupimo utakmici u punoj brzini ne bi trebalo biti problema da dođemo do važnih bodova za nas. Prošlo kolo smo osvojili vrijedan bod u Gacku i pored toga što smo išli u podmlađenom sastavu", izjavio je za SportSport.ba odbojkaš Borca, Marko Kljajić.

Utakmica se igra sutra od 20.30 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi