Kljajić: Neka borba za play-off počne

Odbojkaš Borca o nastavku prvenstva

Kljajić: Neka borba za play-off počne

D. Vejo

Odbojkaši Borca imaju polovičan uspjeh nakon prvog dijela Premijer lige BiH.

Izabranici Miše Marjanovića završili su kao šestoplasirani tim sa 13 osvojenih bodova. U nastavku šampionata ambicija je ista, cilja se play-off lige.

"Pripreme smo počeli u ponedjeljak, a na prozivci su se pojavili svi igrači koji su bili i u prvom dijelu sezone tu. Nedostaju nam Srđan Marjanović i Aleksandar Dakić. Oni su povrijeđeni pa im s toga želim brz oporavak i što brži povrataka na teren. Imamo malo vremena da se spremimo, jer utakmica protiv Maglića je već naredne sedmice. Očekuje nas težak drugi dio sezone i borba za play-off. Tri ekipe su se odmakle na tabeli, a ostalih sedam vodi borbu za preostalih pet mjesta. Biće zanimljivo, razlika na tabeli je u samo par bodova. Očekujem da od odmah u nastavku krenemo oštro, i da odlučujemo sami o sebi. Neka borba počne", ističe za SportSport.ba odbojkaš Borca, Marko Kljajić.

Borba za bodove vodit će se narednog petka, kada crveno-plavi dočekuju Maglić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi