Kovačević: Dat ćemo sve od sebe, neka pobjedi odbojka

Odbojkaš Borca pred Radnik

Kovačević: Dat ćemo sve od sebe, neka pobjedi odbojka

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca sutra će u okviru 13. kola Premijer lige BiH gostovati u Bijeljini ekipi Radnika, što će ujedno biti i derbi kola.

U ovaj susret, crveno-plavi ulaze nakon poraza u prošlom kolu od ekipe Maglića na svom parketu. Protiv Bijeljinaca idu da daju svoj maksimum, te da pokušaju ostvariti pozitivan ishod ukoliko se ukaže prilika za to.

"Radnik igra dosta dobro. Prvu utakmicu su nas dobili u "Boriku", te smatram da nas očekuje izrazito teško gostovanje. U Bijeljinu idemo bez dva povrijeđena igrača Džombića i Marjanovića koji nisu sanirali povrede. Mi ćemo dati sve od sebe, pa neka pobjedi odbojka", izjavio je za SportSport.ba odbojkaš Borca, Njegoš Kovačević.

Prije ovog meča, Banjalučani zauzimaju sedmu poziciju sa 13 osvojenih bodova, dok su Bijeljinci trećeplasirani tim sa 22 boda.

Utakmica između Radnika i Borca zakazana je za sutra od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije