Kralj ringa: Joshua na poklon dobio stroj

Živi život iz snova

Kralj ringa: Joshua na poklon dobio stroj

Anthony Joshua živi život iz snova nakon što je u Londonu pobijedio Vladimira Klička. 

Britanac je tako postao šampion svijeta u tri verzije (IBF, IBO, WBA), a čini se da mu sve ide od ruke i izvan ringa. Osim što na njegov bankovni račun stižu milioni, Joshua je dobio i sponzorski automobil. I to ne bilo kakav.

Mjesto u Joshuinoj garaži je našao automobil Range Rover SVAutobigraphy Dynamic, koji je samo za njega rađen, a vrijednost mu se procjenjuje na skoro 200.000 eura. Na sjedalima i komandnoj ploči se nalazi Joshuin vlastoručni potpis, dok je njegovo ime otisnuto na mentalnim dijelovima ovog luksuznog terenca. 

"Jako sam zahvalan. Ovaj automobil je sami vrh luksuza i kvalitete, tako da je zadovoljstvo imati ga. Uživao sam u stvaranju svog Range Rovera, a kvaliteta završnih detalja je nevjerovatna", kazao je Joshua. 

Joshua je, podsjećamo, pobijedio Klička na Wembleyu u 11. rundi tehničkim nokautom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi