"Krv mi ključa, idemo na sve ili ništa"

Wilder prozvao Joshuu

"Krv mi ključa, idemo na sve ili ništa"

M. Šljivak

WBC prvak teške kategorije Deontay Wilder, pozvao je na borbu Britanca Anthonyja Joshuu, čovjeka koji u svojim rukama ima tri pojasa.

Nakon pobjede Joshue nad Vladimirom Kličkom, počelo se pričati o njegovim potencijalnim rivalima za narednu borbu, a među izazivačima je i WBC prvak Deontay Wilder.

Brnzani bombarder, kako popularno zovu američkog boksera, želi borbu s Britancem to za sve pojaseve.

"Joshua je jedini čovjek kojeg želim. Krv mi ključa. Anthony, idemo na sve ili ništa. Idemo u borbu za četiri pojasa i na kraju ćemo znati ko je bolji. Pobjednik će odnijeti i titulu najopakijeg čovjeka na planeti", poručio je Wilder Joshui.

Ipak, sve borbe Anthonyja Joshue zavise od Vladimira Klička. Ako 41-godišnji Ukrajinac zatraži revanš, Joshua će biti prinuđen da se bori s njim, a u redu za borbe još čekaju Kubrat Pulev i Joseph Parker.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi