KSO Iskra završio  sjajnu polusezonu

Bugojanci ostvarili cilj

KSO Iskra završio sjajnu polusezonu

S. Mlaćo

U Premijer ligi BiH u sjedećoj odbojci završen je prvi dio sezone, a  odbojkaši bugojanske Iskre na pauzu će sa šestog mjesta.

Bugojanci su večeras poraženi od sarajevskih Fantoma sa 0:3 u setovima, ali su pružili veoma dobar otpor favorizovanim gostima.

"Naš cilj je bio opstanak, a završit ćemo polusezonu na šestom mjestu. Pokazali smo kvalitetnu igru kroz cijelu polusezonu, ispunili naš cilj i možemo biti prezadovoljni. Nema ni nekih povreda i to je ono što je najbitnije. Svakako, ovo je naša najbolja sezona u četiri godine Premijer lige", kazao je za SportSport.ba predsjednik i igrač KSO Iskra Aziz Dlakić.

Povodom 3. decembra Međunarodnog dana invalidnih lica KSO Iskra će u prijateljskom duelu odmjeriti snage sa SKISO Sloga iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja, a 10. ovog mjeseca Bugojanci će na međunuarodni turnir u Banja Luku. Nadaju se dobroj igri i novom rezultatu vrijednom hvale. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi