Laure Manaudou uhvaćena u krađi

Velika plivačica oštro demantuje

Laure Manaudou uhvaćena u krađi

Sjajna francuska plivačica, zlatni iz Atine na 400 slobodno, trostruka svjetska prvakinja, svjetska rekorderka na 200 i 400 metara, Laure Manaudou uhvaćena je u četvrtak u krađi suvenira u pariškom Disneylandu.

Laure je sa svojom prijateljicom i kćerkom posjetila Disneyland gdje je uhvaćena sa robom u torbi vrijednijom od 200 eura, za koju nije imala račun. Radnice u prodavnici su pratile plivačicu nakon čega se pozvale policiju koja opet nije mogla dokazati da je Laure ukrala tu robu. Sigurnosne kamere to nisu zabilježile, pa je na kraju Manaudou puštena je uz prekršajnu prijavu. Prodavnica u kojoj je uhvaćena Manaudou također nije podigla prijavu. Po dolasku kući iz pritvora Plivačica se putem društvenih mreža okomila na medije koji su objavili vijest prozivajući ih za laži.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.