Legendarni Cro Cop najavio kraj karijere

Po dolasku u Hrvatsku

Legendarni Cro Cop najavio kraj karijere

M. Šljivak

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović vratio se u Hrvatsku nakon što je krajem 2016. godine osvojio Rizinov Grand Prix u japanskoj Saitami.

Mirko je naprosto demolirao tri protivnika u dva dana, te je u 43. godini došao do pojasa u ovoj organizaciji.

Cro Cop se jučer vratio kući, a po dolasku u Zagreb je najavio oproštaj.

"Lako je moguće da je to to. Ja sam to najavio. Razmislit ću dobro. Bilo bi lijepo odraditi jednu oproštajnu borbu, ali ne znam hoće li to biti moguće, hoće li mi zdravstveno stanje dopustiti", rekao je Mirko.

Legenda borilačkih sportova iza sebe ima vrhunsku karijeru. Borio se u najvećim organizacijama (K1, Pride, UFC) i jedno je od najpoznatijih lica svijeta kada su borilački sportovi u pitanju.

Filipović je u MMA borbama na omjeru 35-11-2, dok mu je rekord u kickboxingu 23 pobjede i osam poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi