Legendarni time-out Grbića: "Zaje*ite suca debila"

Smirivao svoje igrače

Legendarni time-out Grbića: "Zaje*ite suca debila"

Odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je Italiju u trileru od 5 setova i tako se plasirala u finale Svjetske lige. 

Meč je, bez sumnje, obilježio potez srbijanskog selektora Nikole Grbića. Kada su u četvrtom setu igrači Srbije izgubili živce nakon čudnih sudijskih odluka Grbić je odlučio smiriti tenzije i prilikom time-outa dodatno motivirati igrače.

"Je li mene razumijete što ja govorim srpski od početka utakmice? Zaje*ite to da gledate suca, dobit ćemo crveni karton. Ostavite suca na miru, samo ćemo se iznervirati. Daj da probamo da iskoristimo to što je on debil, da ih dobijemo sada", kazao je Grbić, čiji je govor postao hit na društvenim mrežama. 

Najzaslužniji za pobjedu Srbije bili su Kovačević sa 20, Luburdić sa 18 i Ivković sa 17 poena, dok je u Italiji najbolji bio Zajcev sa 21 poenom.



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi