Lejla Šebić pobjednica takmičenja Miss bikini

Veliki uspjeh

Lejla Šebić pobjednica takmičenja Miss bikini

Lejla Šebić pobjednica je takmičenja Miss bikini, koje se u okviru Svjetskog prvenstva u natural bodybuldingu održavalo u  Los Angelesu. 

Na pomenutom takmičenju učestvovao je veliki broj takmičara u više različitih konkurencija, a Šebić je bila ujedno prva i jedina takmičarka iz BiH.

Nakon osvajanja prvog mjesta iskoristila je priliku da se javnosti obrati na svojoj službenoj Facebook stranici, ne skrivajući sreću i ponos zbog postignutog uspjeha.

"Kao djevojčica sam trenirala ritmičku gimnastiku i imala veliki san i želju da odem na Olimpijske igre i predstavljam svoju zemlju. Taj san se nikada nije ostvario zbog surovog rata koji nas je sve pogodio. Danas, nakon više od 20 godina, san jedne djevojčice se ipak ostvario. Beskrajno sam sretna i ponosna. Osjećaj je neopisi. Hvala velikim ljudima koji su mi pomogli i onima koji su vjerovali u mene, ohrabrivali me i podržavali", riječi su Lejle Šebić.

Inače, ona radi kao instruktorica aerobika, fitness trenerica i profesorica na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja u Sarajevu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti