Lipovac: Zadovoljan sam postignutim rezultatom
Lipovac je prvi s lijeve strane

Bh. bodybuilder nakon takmičenja u Beogradu

Lipovac: Zadovoljan sam postignutim rezultatom

D. Vejo

Bosanskohercegovački bodybuilder mladi Novak Lipovac zauzeo je peto mjesto na minulom takmičenju u Srbiji, pod nazivom "Beograd open".

U izrazito jakoj konkurenciji, talentovani sportista s ponosom je predstavljao svoju zemlju, te je uprkos problemima koji su ga pratili do takmičenja, uspio da zabilježi rezultate vrijedne divljenja. Nakon što su se slegli utisci, svoje viđenje svega kazao je upravo mladi i talentovani sportista.

"Otišao sam na jedno veoma dobro organizovano takmičenje, na koje su došla mnoga zvučna imena ovoga sporta. U mojoj, juniorskoj konkurenciji bilo je najviše takmičara. Zadovoljan sam rezultatom s obzirom da sam trenirao sam. Također, i poziranje sam vježbao sam te sve ostale stvari koje idu uz to. Finansijsku pomoć imao sam od prijatelja koji su prepoznali moji upornost", rekao je za SportSport.ba bodybuilder, Novak Lipovac.

Kada je u pitanju ova godina, takmičenja za mladog sportistu neće biti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi