Mahmutović: Želimo nastaviti sa dobrim igrama

Član OK Bosna

Mahmutović: Želimo nastaviti sa dobrim igrama

S. Mlaćo

Danas se od 16 sati igra susret 14. kola Premijer lige BiH u odbojci u kojem će snage odmjeriti odbojkaši Mladosti i sarajevske Bosne. 

Bosna je u prošlom kolu slavila veoma važnu pobjedu nad Gradinom-Herceg (3:2), te se Sarajlije nadaju novim bodovima.

Ipak, odbojkaši Mladosti kao lider na tabeli apsolutni su favoriti.

"Jako bitna utakmica za nas kao i sve ostale do kraja. Ušli smo u pobjednički niz koji želimo da nastavimo, a trenirali smo jako ove sedmice i mislim da ćemo sigurno igrati dobro i pokazati šta znamo. Jedno je sigurno, a to je da ćemo se boriti za svaku lopu do kraja i nadam se takvom igrom da rezultat neće izostati. Protivnika cijenimo i respektujemo, ali mislim da smo druga ekipa u odnosu na prvi dio prvenstva gdje ekipa još nije bila uigrana. Sada je već stvar drugačija i polako počinjemo da pokazujemo pravu sliku", kazao je za SportSport.ba član OK Bosna Damir Mahmutović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi