Malkočević i Vukajlović u Tunisu

Mediteranske igre za atletičare i atletičarke do 23 godine

Malkočević i Vukajlović u Tunisu

Mediteranske igre za atletičare i atletičarke do 23 godine bit će održane danas i sutra u Tunisu.

Predstavnici Bosne i Hercegovine na čelu sa selektorom muške atletske reprezentacije, Elvirom Krehmićem, otputovali su jučer. 

Prvi na takmičenju će nastupiti Rusmir Malkočević u polufinalnoj trci na 400m prepone. 

Povodom ove trke, za stranicu Atletskog saveza BiH selektor je izjavio da je Malkočević spreman i da očekuju ulazak u finale.

"Nadam se prolasku u finale. Konkurencija je jaka, a ukoliko se plasiram u finale tamo je sve moguce. Za mene je najvažnije da u prvoj trci dam sve od sebe i pokušam istrčati što je bolje moguće", rekao je Malkočević.

Njegova trka na rasporedu je danas u 16:40h. Druga naša predstavnica je Stefani Vukajlović. Njen nastup očekujemo sutra u disciplini bacanje diska.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi