Mandić: Idemo u finale da uživamo

Vaterpolista Srbije o finalu sa Hrvatskom

Mandić: Idemo u finale da uživamo

D. Vejo

Vaterpolo poslastica na programu je sutra od 20.50 sati, a kao glavni akteri biti će Srbija i Hrvatska.

Ove dvije reprezentacije svakako su dokazale da su jedne od najbolji na svijetu, što pokazuju dosadašnja finala velikih takmičenja kao i odličja. Jedan od najboljih vaterpolista svijeta jeste Dušan Mandić, koji je jedan od najmlađih članova posade Delfina. Ovaj mladi sportista ne krije da ima pobjednički mentalitet.

"Idemo u finale da uživamo. Nedostaje nam samo zlato sa OI, a sutra je prava prilika da ga i osvojimo. Dat ćemo posljednji atom snage da dođemo do trijumfa", rekao je za tamošnje medije desno krilo Delfina, Dušan Mandić.

Zadnju put kada su se sastale ove dvije selekcije, uspješnija je bila Srbija i to u prvoj utakmici evropskog prvenstva koje je održano ove godine u Beogradu.

Delfini ili Barakude, vidjet ćemo sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi