Marc Anthony novi vlasnik Miamia
Anthony i Lopez na stadionu Dolphinsa

Dolpninsi dobili pojačanje

Marc Anthony novi vlasnik Miamia

Poznati pjevač Marc Anthony još je jedan poznati pjevač koji je kupio vlasnički udio u NFL momčadi Miami Dolphinsa.

Nakon što je pjevačica Gloria Estefan prošlog mjeseca kupila paket dionica u vlasničkoj strukturi Dolphinsa na isti se korak odlučio i Marc Anthony, suprug slavne JenniferLopez. 

Inače, Dolphinsi su u posljednja četiri mjeseca dobili četiri nova suvlasnika kluba, a većinski vlasnik je Stephen Ross, dok će u vlasničkoj strukturi kluba još biti i Jimy Buffett. 

Land Shark je firma koja je potpisala sponzorski ugovor s Miamiem, pa će tako i stadion Dolphinsa naredne četiri sezone nositi ime Land Shark. 

Postala je praksa da poznate muzičke zvijezde pred mečeve NFL lige izvode nacionalnu himnu SAD-a, pa je tako poznato i da će Marc Anthony izvesti himnu pred utakmicu sa New York Jetsima 12. oktobra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.