Marisana do krvi: Bokserski spektakl zasjenila velika tuča

U Stuttgartu

Marisana do krvi: Bokserski spektakl zasjenila velika tuča

E. Škorić

Sinoć je u Stuttgartu Chris Eubank nokautom pobijedio Turčina Avdija Yildrima.

Eubank je u trećoj rundi s dva strašna udarca srušio turskog borca, koji do danas nije imao poraza, dok će Eubank imati priliku da se bori za WBA titulu.

A uvertira u borbu bila je velika borba izvan ringa. Oko 50 Turaka se potuklo u prvim redovima dvorane, pa su letjele stolice, krvi je bilo na sve strane, a mnogi su završili u bolnici s lomovima ruku i rebara.

O ovom incidentu pišu svi evropski mediji, mada niko nije naveo neki razlog zbog kojeg je došlo do tuče.

“Došao sam dominirati ovim turnirom. Poslao sam poruku da dolazim. George Groves, prođi svoju iduću borbu tako da fanovima boksa damo ono što žele vidjeti. Mislim da će vidjeti točno istu stvar koju su vidjeli večeras. Ja se više ne igram”, kazao je Eubank.

Video ove tuče možete pogledati na OVOM linku.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi