Marjanović pred izazovom karijere

Bori se za FFC pojas

Marjanović pred izazovom karijere

D. Vejo

Član Kick-box kluba "Hector" iz Laktaša Denis Marjanović, očekuje meč karijere.

On će se, sredinom tekućeg mjeseca boriti za FFC pojas, i to u zagrebačkoj areni pred mnoštvom publike. Važnost ovog meča je u tome, što bi u slučaju pobjede, Marjanović postao prvi kick-boxer sa ovakvim pojasom u Bosni i Hercegovini.

"FFC je jedna od najjačih organizacija svijeta. To je sam vrh ovog sporta. Šest puta smo bili takmičari ove manifestacije, a sada to imamo priliku raditi kao izazivači. Protivnik će biti Austrijanac Vimer, izuzetno kvalitetan borac, ali ja smatram da Denis ima veći kvalitet nego on", rekao je trener, Predrag Stanković.

Meč je zakazan za 17. decembar.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi