Marjanović: Protivnik je dosta kvalitetniji od nas

Trener OK Borac nakon poraza od Mladosti

Marjanović: Protivnik je dosta kvalitetniji od nas

D. Vejo

Trener OK Borac Mišo Marjanović nakon meča sa ekipom Mladosti u Boriku istakao je da su Brčaci večeras pokazali kvalitet i opravdali ulogu favorita.

Borili su se Banjalučani da pariraju aktuelnom šampionu, ali nije išlo. Brčaci su ipak pokazali klasu i sa uvjerljivih 0:3, slavili na kraju.

"Ekipa Mladosti je bolji i kvalitetniji tim što su pokazali na parketu. Dali smo svoj maksimum. Prvi i treći set smo igrali, drugi set ne znamo ni sami, opustili smo se što je protivnik iskoristio. Meni lično, play-off je tu samo da odigramo jer smo cilj obezbjedili, a to je opstanak u ligi. Na gostovanje u Brčko idemo sa podmlađenim timom", rekao je za SportSport.ba trener OK Borac, Mišo Marjanović.

Uzvratni meč između Mladosti i Borca igra se narednog vikenda u Brčkom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi