Marjanović: Pružit ćemo svoj trenutni maksimum

Trener OK Borac pred Mladost

Marjanović: Pružit ćemo svoj trenutni maksimum

D. Vejo

Mišo Marjanović i njegovi izabranici predstojećeg vikenda u Brčkom će odigrati revanš meč play-offa Premijer lige BiH protiv prvoplasirane ekip u ligi Mladosti.

Brčaci su u prvoj utakmici demonstrilali silu u banjalučkom Boriku na način da su sa ubjedljivih 0:3 savladali crveno-plave i tako obezbjedili miran uzvrat na svom parketu.

Iz tabora Banjalučana poručuju da će prilku u revanšu dobiti junioru, te da to ne znači apsolutnu predaju.

"Utakmicu protiv Mladosti idemo da odigramo u podmlađenom sastavu. Želimo u Brčkom da pružimo svoj trenutni maksimum, pa šta bude. Nadam se dobroj utakmici, lijepoj za gledanje", naglasio je za SportSport.ba trener OK Borac, Mišo Marjanović.

Ukoliko Borac ostvari trijumf i tako izjednači rezultat, igrat će se i treći meč, a kao domaćin biti će onaj tim koji je posljednji imao tu povlasticu, što je u ovom slučaju Mladost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi