Marjanović: Trijumf nad Domaljevcem obezbjeđuje nam opstanak

Trener OK Borac pred Domaljevac

Marjanović: Trijumf nad Domaljevcem obezbjeđuje nam opstanak

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca sutra će u okviru 16. kola Premijer lige BiH u "Boriku" ugostiti ekipu Domaljevca.

U ovaj susret, Banjalučani ulaze puni optimizma nakon pobjede u prošlom kolu protiv ekipe Gradina-Herceg, na gostovanju u Srebreniku.

Za tim iz grada na Vrbasu, ovo je utakmica za biti ili ne biti. 

"Očekujemo pobjedu. Radili smo dosta naporno ove sedmice. Malo smo se psihički digli nakon trijumfa u prošlom kolu u gostima kod ekipe Gradina-Herceg. Ova utakmica za nas je veoma važna, jer ako stignemo do trijumfa, obezbjeđujemo opstanak", izjavio je za SportSport.ba trener OK Borac, Mišo Marjanović.

Olakšavajuća okolnost u ovom susretu je ta, što će banjalučki sastava biti kompletan, nakon što se u tim vratilo nekoliko ključnih igrača.

Prije ovog susreta, Borac zauzima sedmu poziciju na tabeli sa 15 osvojenih bodova, dok je ekipa Domljevca četvrtoplasirani tim u ligi sa 10 bodova više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije