Marjanović uskoro vrši prozivku

OK Borac okuplja se devetog januara

Marjanović uskoro vrši prozivku

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca uskoro kreću sa pripremama za novu sezonu.

Mišo Marjanović prozivku će izvršiti devetog januara u dvorani "Borik", a novih imena u banjalučkom timu neće biti, bar kada je u pitanju ova sezona u Premijer ligi BiH.

A kada su povrede u pitanju, tu će biti pojedinih problema, s obzirom da su Srđan Marjanović i Aleksandar Dakić van stroja do kraja sezone jer su iste ozbiljnije prirode što će biti veliki hendikep imajući u obzir da se radi o standardnom dvojcu u timu crveno-plavih.

Ipak, nije sve tako crno. U tim se vraća Džombić koji je također duži period kuburio sa povredom noge.

Nakon jesenjeg dijela prvenstva, Borac zauzima šestu poziciju na tabeli sa 13 osvojenih bodova. Od svog cilja ne odustaju, u nastavku kako kažu žele poboljšati igru te biti među prvih pet ekipa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije