Marjanović: Željni smo dobrih partija i dokazivanja

Trener OK Borac pred utakmicu s Kaknjom

Marjanović: Željni smo dobrih partija i dokazivanja

D. Vejo

Deveto kolo odbojkaške Premijer lige BiH donijet će derbi, u kojem će se sastati domaći Kakanj i banjalučki Borac.

Ovo će biti veliki test za goste iz Banja Luke, koji po svaku cijenu žele ostvariti dobar rezultat. Iako rade u teškim uslovima, crveno-plavi se ne predaju. Žele kroz rezultate da pokažu svoju veličinu.

"Očekujemo da pružimo dobar otpor, te ukoliko se ukaže prilika da i pobjedimo. Moja ekipa je željna da se dokaže i da pruža što bolje partije. Ali mi nemamo adekvatnih uslova, jer nam se nekoliko puta u toku sedmice zna desiti da nemamo trening u dvorani ili ga imamo u skraćenoj verziji od jednog sata, dva puta sedmično. Utakmice igramo petkom jer tako moramo. Dvorana je hladna zbog štednje, te se grije samo kada je utakmica. Naš klub radi sve što je moguće. Igrat ćemo, borit ćemo se i dati sve od sebe, te se nadati najboljem", rekao je za SportSport.ba trener OK Borac, Mišo Marjanović.

Utakmica između Kaknja i Borca igra se sutra od 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi