Marko Kljajić napušta OK Borac

Veliki hendikep za Banjalučane

Marko Kljajić napušta OK Borac

D. Vejo

Odbojkaški klub Borac iz Banja Luke od naredne sezone biti će slabiji za jednog igrača.

Naime, redove Banjalučana napustit će Marko Kljajić, igrač koji je godinama branio crveno-plave boje. Razlog njegovog odlaska je privatne prirode, a svakako da će ovo biti veliki nedostatak za banjalučki sastav jer je upravo Kljajić bio kostur tima tokom takmičenja u sezoni 2016/2017.

Njegovo mjesto nadmojestit će neko od juniora, a s koliko uspješnosti ostaje da vidimo.

Za Borac nema odmora, već sutra počinju sa radom, jer ih čeka play-off lige protiv Mladosti iz Brčkog. Kljajić je i dalje upitan za ovaj susret s obzirom da se oprostio nakon jučerašnje utakmice sa Kaknjom u dvorani Obilićevo, a gdje je pružio sjajnu partiju i tako svoj tim sačuvao u ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi