Marko Tadić i Danilo Ružić u redovima Kaknja

Nova pojačanja

Marko Tadić i Danilo Ružić u redovima Kaknja

O. Lekić

Odbojkaši Kaknja počeli su pripreme za premijerligaške izazove, a u novu sezonu ulaze i pojačani.

U redove šestostrukog prvaka BiH  pristigli su doskorašnji igrači OK Gacko, najbolji poenter, primač Marko Tadić i srednji bloker Danilo Ružić. 

Radi se o provijerenim i kvalitetnim igračima sa velikim odbojkaškim znanjem i nema sumnje da će biti veliko pojačanje za ekipu i stratega Almira Aganovića.

Pomenuti dvojac je još je igrao i za paljanski Student, uz napomenu da je Danilo Ružić u prošlosti bio član OK Kakanj i sa Aganovićem, Salihovićem, Čeremidžićem, Eminovićem, Šormazom, Ganovim i ostalima okitio se sa dvije titule odbojkaškog prvaka BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.