Matović: Polako plovimo ka sigurnoj luci

Odbojkaš Maglića nakon trijumfa u Banjaluci

Matović: Polako plovimo ka sigurnoj luci

D. Vejo

Večerašnjom pobjedom nad ekipom Borca u Banjaluci, odbojkaši Maglića iz Foče uspjeli su da se trgnu sa dna tabele, gdje su praktično bili zakucani nakon kraja jesenjeg dijela šampionata.

Na veoma teškom gostovanju u "Boriku" Fočaci su uspjeli da nadigraju crveno-plave, te tako osvoje prijeko potrebne bodove. Prve utiske nakon meča, kazao je jedan od glavnih aktera gostujućeg tima.

"Velika pobjeda kojom smo krenuli ka sigurnoj luci da ostanemo u ligi. Naravno, do kraja se neće znati ko ostaje. Bukvalno osam ekipa strahuje za opstanak", rekao je za SportSport. odbojkaš Maglića, Milan Matović.

Nakon Borca, očekuje ih teško gostovanje u Hercegovini.

"Gostujemo ekipi Gacka koja je favorit. Oni su trenutno četvrti na tabeli, mi u svaku utakmicu ulazimo sa željom da osvojimo bodove, pa ćemo vidjeti, šta bude", dodaje Matović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije