Trener - igrač OK Maglić Foča

Matović: Stali smo iz nekog razloga, čestitam Bosni

S. Mlaćo

Iako su nakon prvog seta imali vodstvo, odbojkaši Maglića iz Foče Malu dvoranu Skenderiju napustili su pognutih glava.

Domaća Bosna bila je bolja od Fočaka u veoma zanimljivoj i neizvjesnoj utakmici do samog kraja rezultatom 3:1 u setovima. 

"Ne možemo sigurno biti zadovoljni. Odličan naš ulazak u meč, prvi set lako dobijen, a Bosna se razigrala u nastavku, dok smo mi iz nekog razloga stali. Četvrti set je bio izjednačen, presudilo je par lopti, te samo mogu da čestitam igračima Bosne na pobjedi", kazao je za SportSport.ba trener - igrač OK Maglić Milan Matović.

Već u petak Fočake očekuje duel 8. kola.

"Narednu utakmicu već prekosutra igramo protiv Radnika. Tražit ćemo svoju šansu u svakoj utakmici, a mi smo novi u ligi kao i Bosna. Na nama je da odigramo svaku utakmicu maksimalno, pa šta bude bude", dodao je Matović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi