Mayweather svjedok ubistva i samobistva

Gledao putem FaceTimea

Mayweather svjedok ubistva i samobistva

Kada je putem webcama ostvario komunikaciju sa prijateljem, reperom Earlom Hayesom Floyd Mayweather Jr. nije mogao niti naslutiti šta će se dogoditi iako se špekuliše kako je upravo reper upravo pred očima Mayweathera planirao napraviti ono što je napravio.

Hayes je u bijesu nazvao Mayweathera preko FaceTimea kako bi svoju djevojku Stephanie Moseley optužio za nevjeru. U toko razgovora Hayes je uzeo pištolj, i ubio Moseley, a potom i sebe dok je Mayweather bio na vezi s druge strane. Hayes i Stephanie su živjeli odvojeno neko vrijeme jer je reper tvrdio kako ga supruga vara sa Treyom Songzom.Kasnije su se pomirili ali kako je sama Stephanie tvrdila, Earl joj to nikada nije oprostio.

Kada je Hayes nazvao Mayweathera rekavši mu kako će ubiti svoju suprugu ovaj ga je pokušao
zaustaviti ali nije uspio. Policajci su se pojavili na mjestu tragedije vrlo brzo, ali su nakon provaljivanja u apartman čili još dva pucnja. Reper Earl Hayes je bio dugogodišnji prijatelj slavnog boksera za čiju je izdavčku kuću ranije potpisao ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.