Mayweather uplatio ogroman novac na svoju pobjedu

Uložio pet miliona dolara

Mayweather uplatio ogroman novac na svoju pobjedu

M. Šljivak

Samo dva dana ostala su do dugo očekivane borbe između Floyda Mayweathera i Conora McGregora.

Za ovaj spektakl u Las Vegasu je odavno već spremno. Borci su odradili suočeljavanja, a očekivano Money Mayweather je odlučio i da stavi nešto novca na vlastitu pobjedu.

"Ne brinite, pokazaću vam tiket. Neću reći koliko sam uložio, ali radi se o velikoj cifri. Hoće li biti moj najveći ulog ikad? Vjerovatno", rekao je Mayweather.

Iskusni bokser godinama unazad je ulagao velike količine novca na košarkaške i NFL utakmice. Prema neslužbenim informacijama, Floyd će uložiti na pet miliona dolara na svoju pobjedu, a ako dobije meč imaće zaradu od 1,25 miliona dolara.

"Ne brinite ništa. Niko me nikada nije dobio. Ja sam najbolji bokser koji je ikad živio", dodao je Mayweather.

Conor McGregor također poručuje da će dobiti meč, ali da se neće kladiti, jer ga klađenje ne zanima.

"Možda, ali možda ću uplatiti nešto novca. Znam da ću pobijediti, to je sigurno. Floyd je uvijek pokazivao samo dobitke, gubitak nikad. Možda je zbog toga i odlučio da prihvati meč. Ja sam fokusiran na meč i ne kockam se", rekao je McGregor.

Borba Mayweathera i McGregora održaće se 26. augusta, odnosno u noći sa subote na nedjelju po bh. vremenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi