McGregor brutalnim odgovorom "častio" Tysona

Nije mogao da šuti

McGregor brutalnim odgovorom "častio" Tysona

M. Šljivak

Legenda boksa Mike Tyson nedavno je izjavio kako će Conor McGregor poginuti u borbi protiv Floyda Mayweathera u dugo čekanom duelu između MMA zvijezde i jednog od najboljih boksera svih vremena.

Iron Mike vjeruje kako Conor nema nikakve šanse protiv Floyda i da bi u ringu mogao i poginuti.

"McGregor će poginuti u ringu", rekao je Tyson, te je dodao:

"Može li bokser pobijediti MMA borca? McConor (namjerno ga nazvao pogrešnim imenom op.a.) je stavio svoje dupe u poziciju gdje će biti nokautiran od čovjeka koji je bokser od djetinjstva. McConor ne može koristiti MMA pravila. Ne može koristiti noge, bacati Floyda i ne dajem mu mnogo šanse", rekao je Tyson.

Nije se dugo čekalo na odgovor irskog borca. On je Mikeu jasno poručio:

"Sve je to lijep Mike, ali gledaš u novog Dona Kinga. Money (Floyd, novac) je moj", rekao je McGregor aludirajući na veliki novac bez kojeg je Tyson ostao zbog prevare bivšeg promotora Dona Kinga.

Meč Mayweathera i McGregora zakazan je za 26. august u Las Vegasu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi