McGregor brutalno prizemljio Floyda Mayweathera

Odgovor kojeg Money nije očekivao

McGregor brutalno prizemljio Floyda Mayweathera

M. Šljivak

Saga o potencijalnom meču između UFC prvaka Conora McGregora i bokserske legende Floyda Mayweathera i dalje se nastavlja.

Floyd je ponudio McGregoru 15 miliona dolara i udio od TV prodaje za meč s njim, a irski borac je uzvratio niskim udarcem na Mayweathera.

On je objavio ilustraciju u kojoj stoji nad nokautiranim Floydom i njegovim pojasevima prvaka, dok ilustraciju prate riječi "Zovite me CJ Watson".

McGregor je ovim podsjetio Floyda na 2010. godinu kada ga je djevojka Josie Harris, s kojom ima troje djece, preko društvenih mreža "varala" s NBA košarkašem CJ-jem Watsonom.

Tada je Mayweather napao djevojku nakon čega je osuđen na 90 dana zatvora.

Ovako izgleda provokacija Conora McGregora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije