McGregor i Alvarez predvode UFC 205?

Duel dva prvaka

McGregor i Alvarez predvode UFC 205?

UFC 205 biće zasigurno jedan od najspektakularnijih eventa u istoriji, a kao glavni sudionici ovog događaja spominju se Conor McGregor i Eddie Alvarez.

Iako je već odavno trebao da brani pojas u perolakoj kategoriji, irski borac je, zbog izuzetno bliskih odnosa sa predsjednikom Danom Whiteom, imao već dva 'izleta' van svoje kategorije, a sada mu se nudi i prilika da eventualnom pobjedom nad Amerikancem dođe i do titule u lakoj kategoriji.

Prema pisanju američkih medija, problem predstavlja činjenica da McGregor želi da pojas iz perolake i dalje ostane u njegovom vlasništvu, iako mu ta opcija nije ponuđena.

UFC 205 zakazan je za 12. novembar u New Yorku, a mjesto dešavanja biće Madison Square Garden.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije