McGregor i Diaz spremni za novu bitku

UFC 202

McGregor i Diaz spremni za novu bitku

U Las Vegasu je obavljeno službeno vaganje za UFC 202, koji je na programu noćas.

Glavna borba večeri rezervisana je za Conora McGregora i Natea Diaza, a upravo su ova dvojica boraca najviše zagrijala atmosferu pri novom suočavanju.

Treba napomenuti da su i Irac i Amerikanac zadovoljili potrebnu težinu od 77 kilograma, s tim da je McGregor bio nešto lakši na mjerenju.

Podsjetimo, prvi međusobni okršaj ova dva borca pripao je Diazu, koji je na UFC-u 196 slavio submissionom u drugoj rundi.

Pored ove borbe na main cardu naće se i dueli Anthonyja Johnsona i Glovera Teixeire, Ricka Storyja i Donalda Cerronea, kao i okršaji Hyun Gyu Lima i Mikea Perryja, te Sabaha Homasija i Tima Meansa.

 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi