McGregor ponovo bocnuo Mayweathera

Bliži se sudar titana u Las Vegasu

McGregor ponovo bocnuo Mayweathera

Kako drugačije dodatno zakuhati atmosferu uoči dugo očekivanog bokserskog meča između Conora McGregora i Floyda Mayweathera nego objavama na društvenim mrežama.

Dva ljuta rivala bockala su mjesecima jedan drugog porukama i video snimcima, sve dok se nisu našli oči u oči, ne jednom, već četiri puta.

Ipak, McGregor je nastavio praksu i u sedmici kada je zakazan sudar titana u Las Vegasu, u nedjelju ujutro po našem vremenu.

Irac je na svom instagram profilu postavio sliku s podignutim rukama uz riječi: "Budi se Floyd, sve je gotovo."

Conor je time aludirao na prethodni meč protiv Josea Alda, kada je istim riječima napumpavao atmosferu.Opće je poznato kako je taj meč završio. McGregor je uspavao Brazilca u roku 13 sekundi, nakon čega je postao neosporni kralj UFC-a.

Neporaženi profesionalni bokseri opet će u srijedu obnoviti neprijateljstvo na posljednjoj konferenciji prije njihovog željno očekivanog susreta, a imat će za to priliku i u petak na vaganju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi