McGregor ponovo izvrijeđao Mayweathera

Tri dana do borbe stoljeća

McGregor ponovo izvrijeđao Mayweathera

Još tri dana ostalo je do borbe vijeka kako su nazvali okršaj Floyda Mayweathera i Conora McGregora u Las Vegasu, a atmosfera je već sada dovedena do usijanja.

Amerikanac i Irac sastali su na zvaničnom predstavljanju pred borbu i nije moglo proći bez uvreda, a Conor je ušao u sukob i sa bivšim sparing partnerom Paulijem Malignaggijem.

"Da li si ponio svoju muškost?", upitao ga je Malignaggi, što je dodatno iznerviralo McGregora pa mu je odgovorio da je on već dobio batine. 

Mayweather nije bio toliko nakostriješen. Nije se čak ni suočio licem u lice sa Ircem, što je ovaj jedva dočekao da prokomentariše.

"Zašto se nije suočio sa mnom? Da li se plaši? Razumijem ga. On nije ni blizu mojih najvećih izazova u karijeri. Zato se plaši. U prvoj rundi ću odlučiti da li ću ga samo poniziti ili ću ga ozbiljno povrijediti", izjavio je Conor. 

U 49 mečeva neporaženi Amerikanac, ipak, pun je samopouzdanja.

"Kao i pred svaki drugi meč, pripremam se za protivnika kroz jak trening. Trudim se da budem opušten, ali da u teretani radim jako i tijelo dovodim do granica. Do meča trudit ću se da odmorim tijelo i da akumuliram energiju. Moja prednost je što ja znam sve o svojim protivnicima. Znam sve njihove prednosti i mane, znam šta se događa u njihovim kampovima. Bit ću spreman", kazao je Floyd.

Do borbe koja je na programu sa subote na nedjelju po našem vremenu, dva boksera još će se susresti na zvaničnom vaganju u petak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti