McGregor: Poslaću Alvareza u penziju

Irski borac uoči UFC-a 205

McGregor: Poslaću Alvareza u penziju

Prvak UFC-ove perolake kategorije Conor McGregor smatra da će lako savladati Eddieja Alvareza na nadolazećoj priredbi u Madison Square Gardenu.

Uoči UFC-a 205 oba borca pokušavaju da dobiju mentalnu bitku, pa su sve učestalije njihove izjave u medijima i na društvenim mrežama.

Irac nikada i ne bira riječi za svoje rivale, a ovaj put bio je i više nego jasan.

"Moji protivnici misle da je ovo igra. Jaki su dok ne uđu sa mnom u oktagon, a tek onda shvate šta je realnost. Gledam ih u oči i vidim kako se polako slamaju, dio po dio. Jedva čekam da uđem u kavez sa Eddiejem. Jako ću ga povrijediti, kunem se. Igraću se sa njim i zaista ću mu unakaziti lice tako da ga žena i djeca više neće prepoznati. Poslije ove borbe završiće sa svojom karijerom", izjavo je Conor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije