Meč stoljeća razočarao: Las Vegas izviždao Mayweathera

Održan u MGM Grand Areni

Meč stoljeća razočarao: Las Vegas izviždao Mayweathera

Veliki okršaj između Floyda Mayweathera i Mannyja Pacquiaa, koji je održan u ranim jutarnjim satima u MGM Grand Areni u Las Vegasu, nije uspio opravdati očekivanja brojnih gledalaca. 

Dosadni "meč stoljeća" sudije su na kraju poklonile Mayweatheru, koji je poslije pobjede žestoko izviždan od strane publike u Las Vegasu. 

Mayweatheru su pripali naslovi po verzijama WBO, WBA, WBC i The Ring u velter kategoriji, a na račun će mu sjesti minimalno 180 miliona dolara (bez prihoda od reklama i ostalog popratnog sadržaja), dok će njegovom suparniku utjeha za poraz biti oko 120 miliona zarađenih dolara.

e7Vj0Ljnr22

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.