Mešetović blistao i u Beogradu

Sjajno izdanje banjalučkog plivača

Mešetović blistao i u Beogradu

D. Vejo

Plivački klub Olymp iz Banja Luke sa ostvarivanjem dobrih rezultata nakon takmičenja u Sarajevu, nastavio je i ove nedjelje u Beogradu.

Na mitingu pod nazivom "11. april Grand Prix 2017", banjalučki plivači ostvarili su impozantne uspjehe.

Kao po tradiciji, ponovo je blistao mladi i talentovani Adi Mešetović koji je kući odnio zlato i dva srebra. Najsjajnijim odličjem okitio se u disciplini 50 metara slobodno, dok je srebro osvojio na 50 metara delfin i 100 metara slobodnim stilom.

Do zlata je stigao i Ivan Grcić koji je bio najbolji u disciplini 200 metara mješovito, dok je u istoj disciplini ali samo u ženskoj konkurenciji najbolja bila Sara Kremenović koja je također stigla i do srebra na 100 metara delfin stilom.

Luki Simiću pripala je bronza na 50 metara prsno, a Žarko Hrnić je bio najbrži na 50 metara leđno, dok je drugu poziciju isti plivač zauzeo u disciplini 50 metara prsno.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi