Mešetović potopio konkurenciju u Banjaluci

Sjajan nastup člana "Olympa"

Mešetović potopio konkurenciju u Banjaluci

D. Vejo

Minulog vikenda je na Gradskom olimpijskom bazenu u Banjaluci održano prvenstvo Republike Srpske u plivanju.

Najviše uspjeha, ostvarili su članovi banjalučkog "Olympa" koji su postali ekipni prvaci Republike Srpske u apsolutnoj, ali i svim ostalim uzrasnim kategorijama.

Sa preko 59 000 osvojenih bodova, zauzeli su ubjedljivo prvo mjesto ispred članova "22. April" (47 987) i "Mladosti" (10 230).

Najuspješniji je bio domaći plivač Adi Mešetović. On se zlatom okitio u dvije discipline. Prvo je do trona stigao u disciplini 50 metara delfin koju je isplivao u vremenu od 24,7 te i na 50 metara prsno (29,7). Srebro je osvojio na 50 metara slobodnim stilom (23,3).

Kod žena, najviše bodova imala je Natalija Stanojević (630).

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi